Varmerekord i januar!

Den første måned i det nye år synger på sidste vers. Januar har budt på en hel del gråvejrs dage med og uden regn. Sne har der været, men kun sporadisk og med lokale små byger, der lige har lagt jorden hvid. Det ustadige vejr har også budt på en varmerekord for januar med hele 12,9 grader målt ved Sønderborg den 24. Det ville ikke være dårligt med en gang frost over en længere periode. Det resulterer ofte i lyse dage med solskin. 

Tranerne er set tidligt i denne måned. Allerede i den første uge af januar. For en uges tid siden så jeg 20 traner, der fouragerede på en mark nær Egebaksande. Så dejligt at se og høre dem igen! En på vores egn sjælden Amerikansk Lattermåge holder stadig til i Hanstholm. Var som så mange andre forbi for at se vidunderet. Der er så meget at glæde sig til. Hver tid giver nye muligheder og jeg elsker dem alle. At være i landskabet blandt fugle og dyr det er en glæde for krop og sjæl..

 

 

 

 

 

 

Man kan også glæde sig over at lyset og dagens længde tiltager hurtigere dag for dag. Lige præcis i dag er dagen her i det Nordjyske tiltaget med 1 time og 45 minutter! I morgen tages hul på den sidste såkaldte vintermåned, selv om der jo før har været sne i marts og april. Men det er efterhånden et stykke tid siden, det har har været sådan – desværre.. Der er nye billeder i de forskellige mapper. 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.