November sne

Så blev det November og sørme om ikke der kom et drys sne tillige. Smukkest lå det på klitterne i det nordlige Thy omkring Hanstholm og Klitmøller. Her på Mors måtte man nøjes med frostgrader på ned omkring de -6 grader. Derfor kørte jeg til Thy for at forevige det smukke landskab, der nu synes endnu smukkere.! Hanstholm Vildtreservat, som jeg har en stor forkærlighed for, lå klædt i et smukt hvidt tæppe af sne, der i den sidste eftermiddagssol var yderst betagende. Helt opløftende for krop og sjæl.!

no-87-hanstholm-vildtreservat-i-sne-1Her så jeg på samme dag både vores næstmindste spurvefugl Gærdesmutten og største rovfugl Havørnen. En sjov “kontrast” og skønne på hver deres måde. De smukke sangsvaner er ankommet med deres fantastiske lyd. De kan forveksles med Pibesvanen, der dog er mindre og har mindre gult på næbbet. Er man heldig, kan man også nu se vandstæren. Sidste år så jeg den i et lokalt vandløb. Eller Silkehaler eller…

Nu er frost og sne dog på retur igen og i næste uge loves der regn og gråvejr. Så er det nu skønnere med frostgrader og solskin.! Havet har kun “rejst” sig en enkelt dag. Det var samtidig i endnu en periode med vind fra øst/nordøst, så der har ikke været den store gang i bølgerne fra Vesterhavet. Men kig forbi siden med Hav & Klit. Her der nye billeder.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.