De korte dage

Dagens længde er aftaget væsentlig og er nu kun på omkring syv og en halv time. Der har været dage med regn og tunge grå skyer, hvor man har følt, at det stort set ikke blev lyst. Selv om vi snart har den første december, har der ikke været den store forandring at se i den vinterlige retning. De seneste dage har dog givet lidt frost til nat og hen ved solopgang. Men ikke mere end et par minusgrader her omkring. Til gengæld har der så været sol og lys himmel.!


Sangsvanerne er kommet og ikke mindst lyden af deres skønne “klukken” der høres vidt omkring. De pryder søerne, fjorden og markerne rundt omkring.

Bliver spændende at se, om der kommer et drys sne, nu når vi kommer ind i december.

 

BAKKEDAL (Dragsbæk A/S) har valgt, at bruge et af mine foto til deres julekampagne.! Det valgte foto er kommet på lågene af i alt 250.000 bægre BAKKEDAL. Motivet er `havtorn i is`, som jeg tog ved kanten af Flade sø i Thy tidligere på året. Det er billedet nedenunder.

no-41-havtorn-i-isDer ud over offentliggøres en `julekalender´på firmaets hjemmeside, hvor der desuden indgår 11 billeder fra Worm Naturfoto.! Følg med fra den 1. december..

Jeg er selvfølgelig rigtig stolt over, at man fra den side helt uopfordret, har gennemgået min hjemmeside med henblik på dette formål! Jeg har selvfølgelig været vidne om dette tiltag i et par måneder nu. Men nu er bægrene klar til julehandelen.! Der er nye fotos her Hav & Klit ,  Fjord, Land & Sø samt Skov & Krat. 

 

bakkedal-1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.