Bag Kameraet

 

Bag Kameraet –

Velkommen til min foto hjemmeside. Jeg er født og bosiddende på Mors med udsigt til Limfjorden. En skøn udsigt der sammen med åbne marker og solnedgange er en daglig fryd for øjet og sjælen. Adskillige timer er brugt ved fjorden i kraft af min passion for lystfiskeri. I den forbindelse sneg lommekameraet sig med i inderlommen og med tiden blev det en lige så stor fornøjelse at præsentere fangsten eller stemningen på bedste vis, som at fiske.

Siden har jeg fået købt mig et godt digitalt spejlreflekskamera. Billederne er taget i RAW og derfor redigeret i Camera RAW og udover det i Photoshop CC.

Mine foretrukne områder er landskab og makro. I landskabet er der en passion for Vesterhavet og ikke mindst det oprørte hav og ustadige vejr. Stemningen ved fjorden og landskabet der har selvsagt også stor betydning. Kan jeg få en speciel stemning eller følelse med i billedet, venter jeg på det rette lys, hvis jeg fornemmer, det er på vej.

Nogle dage er der ikke et bestemt mål og billeder opstår pludselig, af det jeg kommer forbi. Det betyder så også, at jeg ofte har kameraet med “for en sikkerheds skyld”.. Det at komme ud og fotografere giver så meget til det fysiske og psykiske helbred. Det er altid godt for kroppen at få sig rørt og mentalt giver det et “fri rum”, hvor alle mulige tanker for en stund er som blæst væk. Man færdes kun i núet og det giver samtidig en følelse af frihed og energi. Det er samtidig en fornøjelse, at kunne dele mine oplevelser med kameraet på denne side.

Tak til Hans Jørgen Nørgaard for hjælp med denne side.

Alle fotos på siderne er underlagt copyright.

sworm@live.dk

Susanne Worm

DSC_5771red22maj15.1200x